Непереможні: наші Герої

 23 травня працівники бібліотеки підготували та провели інформаційну годину до Дня Героїв «Непереможні: наші Герої». Учасники заходу переглянули книжкову виставку, ознайомились з відеоматеріалами  та періодичними виданнями, присвяченими  борцям за свободу і незалежність України,  які жили в різні епохи й захищали рідну землю.

23 травня День Героїв – це день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України та є символом незборимості української нації.

Свято Героїв — це нагода вшанувати не лише історичних постатей, таких як Симон Петлюра, Микола Міхновський, Євген Коновалець, але й сучасних героїв, які захищають Україну на всій лінії фронту. Це день, коли українці згадують подвиги лицарів Київської Русі, козаків Гетьманщини, воїнів УПА, діячів ОУН, а також воїнів, які боролися за незалежність України у ХХ столітті й продовжують боротися за свободу зараз, захищаючи Батьківщину від армії РФ.

Ми маємо берегти пам'ять про звитяги кожного та кожної, хто віддав своє життя за Батьківщину. Слава Україні! Героям слава!















Коментарі