Подарунок до дитячого відділу бібліотеки

 

Подарунок до дитячого відділу бібліотеки



До нашої бібліотеки завітали гості: Світлана Бараннік та Лариса Ветлугіна.  Харків’янки, що тимчасово проживають у Вінниці. Членкині харківського літературного клубу "Осяяння". Та просто - гарні, талановиті дівчата з небайдужею душею.





Вони подарували нашим юним читачам гарну книгу дитячих віршів Володимира Вакуленка. Молодого, талановитого письменника, життя якого, нажаль, забрала війна. Ця книга видана як пам’ять про яскраву зірку, яка згасла, не вичерпавши запас любові та тепла до життя, до своїх близьких і друзів.




Разом із книгою дівчата презентували спогади близьких людей про цю яскраву особистість. Кожен, хто має бажання тепер зможе більше дізнатись про життевий шлях Володимира. Згадати про нього. Доторкнутися до маленької частинки його різнобарвній творчості. 



Книга оформлена з любов’ю як до читачів, так і до автора. Бо  ці вірші  Володимир писав своїм підростаючим синам. А тепер ця частинка серця поета зігріє кожну дитину, яка слухатиме чи читатиме їх.



Також дівчата залишили нашим маленьким читачам невеличкі сувеніри для майбутніх конкурсів - закладинки, наліпки та листівочки. Всі ці добрі малюнки  зроблені талановитими руками нашої гості, художниці Світлани Бараннік.

Дякуємо нашим гостям, та бажаємо їм світлої долі і яскравих звершень!

 Блог літературного клубу "Осяяння" доступний за посиланням: https://www.tumblr.com/osiayannia/



Коментарі