Народознавча студія "Традиційна українська кухня"

7 жовтня до бібліотеки на захід "Традиційна українська кухня. Страви з овочів та фруктів" завітали учасники народознавчого клубу "Калинонька" та студенти-архітектори 2 курсу  групи 28А -1 Вінницького коледжу будівництва і архітектури КНУБА.

 

Про різноманітний  та щедрий асортимент традиційного меню українців розповідала керівник народознавчого клубу "Калинонька" Лідія Федорівна Гнатенко. Вона також наголосила на перевагах страв домашнього приготування, на важливість вирощування на своїх присадибних ділянках городини та фруктів без застосування хімічних препаратів.


Здорове харчування - складова здорового способу життя  та довголіття 



Андрій Гріщенко поділився своїми оригінальними сімейними рецептами ,  та створив малюнок домашніх делікатесів


На заході студенти: Настя Грищенко, Оля Анісімова, Аня Скурак, Юля Бахновська розповідали про свої родинні улюблені страви та способи їх приготування.





Цікаву інформацію про користь гарбузової дієти та приготування страв в печі надала викладач  Юлія Валеріївна Мала



Лідія Федорівня поділилась секретами приготування своїх улюблених домашніх страв, а саме: бездріжджового хліба та вареників.




Оксана Володимирівна Ткач поділилась технологією приготування забутої в наш час, але такої смачної страви, як коржі з маком. Цю страву полюбляють в її родині та готують для близьких та друзів на свята. 
.


Будьмо здорові!



Коментарі