Освіта - шлях в майбутнє


"Скільки б ти не жив, усе життя треба навчатися". (Сенека)
Виклики сучасного світу потребують нової освітньої парадигми, орієнтованої на майбутнє. Освіта – одна з головних речей в житті людини. Вона часто визначає ким ти станеш в майбутньому. Природні таланти людина повинна розвивати за допомогою самоосвіти. Але освіта – це не лише майбутня спеціальність, це ще і формування власної особистості. Отримуючи знання ми розширюємо власний кругозір, дізнаємося нове, цікаве і корисне. Бібліотека - освітній простір. Неоціненна роль у самоосвіті, в безперервному підвищенні знань з певної галузі науки, техніки, мистецтва належить книзі.


Американський соціолог Елвін Тоффлер зазначав, що неграмотними людьми в 21 столітті будуть не ті, які не вміють читати і писати, а ті, які не вміють вчитися і переучуватися. Адже ми живемо у фантастично цікавий період переродження світу.


Світ навколо нас змінюється і ми просто зобов’язані змінюватись і застосовувати плоди людського прогресу.







На сторінках науково популярного видання "Країна знань" завжди друкуються цікаві і пізнавальні матеріали з різних галузей знань, науки та техніки.





Гарна освіта дає вам можливість зробити себе сильним, щоб керувати будь-якою ситуацією.


Знання забезпечують гарну платформу, з якої ви можете оцінити ваші здібності у тій чи іншій галузі, а відтак - сформувати навички, які потенційно приведуть вас до професійного успіху.






Коментарі