Сам собі психолог


З раннього дитинства і до глибокої старості всі люди намагаються вирішувати найрізноманітніші психологічні завдання, які перед ними ставить життя. Та ж картина спостерігається не тільки в масштабі життя, але і в масштабі одного дня, і навіть в масштабі однієї години. Психологія - це галузь, яка озброює нас знаннями про себе і про людей, і ці знання є життєво необхідними для успішного вирішення життєвих завдань і поліпшення якості нашого життя.


Психологія озброює нас знаннями для нашого особистісного розвитку, вказуючи куди, як і з допомогою чого нам краще рости і розвиватися.


Щодня в міжособистісному спілкуванні людина стикається з масою суперечливих почуттів і думок. Накопичуючись, вони вимагають виходу, що часто не кращим чином позначається на нас самих та оточуючих.


Зрозуміти інших – дуже важлива умова нормального взаємодії з людьми. Взаємодіяти і спілкуватися з людьми, виходячи з правильного розуміння їх характеру, емоцій і мотивів набагато простіше і продуктивніше. Якщо підійти до цього завдання серйозно і системно, якість відносин з оточуючими почне дуже відчутно поліпшуватися прямо у вас на очах.






Буває, раптово приходить усвідомлення, що необхідно змінити своє життя, переглянути підходи до виховання дітей або ставлення до себе самого. "Правильна" книга, що вчасно потрапила під руку - допоможе самостійно розібратися з тією чи іншою ситуацією.



Щоб відчувати себе вільним і усвідомленим, потрібно ставити бар'єри - межі вашої особистої недоторканності. Необхідно навчитись вибудовувати нові відносини з родичами, друзями і співробітниками, в яких комфортно буде перш за все вам.







Психологія допомагає побачити та усвідомити причини своїх проблем та шляхи їх вирішення.
ВИХІД ЗАВЖДИ Є!

Коментарі