Поради городникам від клубу "Органічне землеробство"

Весна... Бібліокарантин триває. Користувачі філії сумують за книгами, новинками періодичних  видань, дружнім спілкуванням,цікавими гуртками. Пропонуємо перевірені та корисні поради садівникам та городникам зі сторінок  періодичних видань:  "Диво-земля", "До землі з любов'ю", "Добрий господар", "Розумне господарство"та членів клубу "Органічне землеробство".




1. Полив "чарівною" водою. Не виливайте воду, у якій варили овочі: такий відвар насичений поживними речовинами, завдяки яким багато рослин у саду краще роститимуть. Поливати звісно охолодженим.


2.Щоб розсада сходила краще та надалі добре росла городники можуть використати стимулятори росту які є у кожному домі - це мед, сік картоплі та алоє.

3. Смородина буде крупніше, солодша, гарно цвістиме коли на дачі ростуть декілька різних сортів.


4.Вкорінювати живці винограду можна ефективним способом за допомогою "живої" вербової води. Для приготування її потрібно порізати вербові гілочки завтовшки з олівець і розмістити в ємкість з водою. Через два тижні у цю воду помістити виноградні живці для пророщування.
5. Весна - пора березового соку. Сік корисний при хворобах нирок, знімає набряки і знижує артеріальний тиск, оскільки має сечогінну дію. Також знімає спазми судин, покращує функцію печінки і регулює жиро-білковий обмін.

Далі буде...



Коментарі