SOS! Безпритульні тварини в місті

В бібліотеці триває місячник екології .На захід: "SOS! Безпритульні тварини в місті" до бібліотеки завітали студенти та викладачі Вінницького коледжу Національного Університету харчових технологій (ВК НУХТ), захисники тварин, волонтери притулку для тварин "Планета", головний ветеринарний лікар ветлікарні "Юпітер" та викладач ДонНУ Єрмішев Олег В'ячеславович.

Давно доведено, що рівень духовності людини визначається не лише соціальним середовищем, але й характером спілкування зі світом природи. Махатма Ганді стверджував:"Велич і рівень морального розвитку нації можна визначити по тому, як вона ставиться до тварин".

.

 Покинуті та загублені собаки і кішки, а також ті тварини, що народилися на вулицях є основним джерелом походження безпритульних тварин. Для цих тварин навколишній світ повний небезпек і загроз, тому середня тривалість їхнього життя невелика. Крім того, вони становлять реальну загрозу для здоров’я людей, так як переносять вірусні хвороби. Майже 95% випадків сказу у людей пов’язано з укусами собак.



Всі тварини заслуговують любові та турботи - породні та «дворняги», здорові та безпорадні, всі без виключення. Подаруйте безпритульній тварині шанс на щасливе життя, заберіть безхатченка з вулиці або з притулку і більшої вдячності та відданості ніж від нього годі буде чекати - запевняє молодь  Олег В'ячеславович



: Порятунок однієї собаки не змінить цей світ ... але світ безсумнівно зміниться для цієї однієї собаки», і нехай в цьому Світі буде хоч трішечки більше добра!





Не залишатися осторонь до безпритульних тварин та  допомогти на волонтерських засадах притулку  для тварин "Планета" -  запропонувала студентам викладач ВК НУХТ Борачук Оксана Анатоліївна 



Захист тварин - справа честі людей!


Коментарі