VinBookFest - 2017


Сьогодні колектив Вінницької міської централізованої бібліотечної системи спільно з громадськими організаціями "Відкрита книга" та "Культурний всесвіт" приймав гостей на бібліотечному фестивалі "VinBookFest". Цей проект було виграно в рамках пітчингу проектів соціальної дії, ініційованих Британською Радою та за підтримки Вінницької міської ради.

"VinBookFest" - це культурно-мистецький захід, фестиваль знайомства, комфорту, відпочинку, розвитку та роздумів, спрямований на популяризацію книги та читання серед дітей та молоді, із залученням до співпраці тих, хто тісно пов'язаний з книгою, її просуванням до користувача. Учасниками проекту стали книговидавці та книгопродавці, журналісти, письменники, поети, бібліотекарі та читачі різних вікових категорій, волонтери.

Ми на фестивалі презентували Клуб органічного землеробства. Місія Клубу - залучення людей до життя на землі в гармонії з природою. Члени клубу популяризують технології та технологічні засоби для органічного землеробства, продукцію для здорового харчування. На "VinBookFest" клубівці представили виставку своїх досягнень та провели дегустацію еко-хлібу та еко-врожаю.




































Коментарі