Як не потрапити в рабство


Сьогодні відбулась зустріч першокурсників коледжу будівництва і архітектури з майором поліції, старшим уповноваженим Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУНП у Вінницькій області Людмилою Вікторівною Клименко.
Торгівля людьми - це злочин, жертвами якого можуть виявитися чоловіки, жінки, діти як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації. За даними Міжнародної організації праці, 21 мільйон людей у всьому світі є жертвами примусової праці. З метою підвищення рівня обізнаності з найдавнішим негативним феноменом - торгівлею людьми, впродовж року світова спільнота відзначає декілька пам'ятних дат. 30 липня - Всесвітній день протидії торгівлі людьми, 2 жовтня - Міжнародний день ненасильства, 18 жовтня - Європейський День боротьби з торгівлею людьми, 2 грудня - Міжнародний день боротьби за скасування рабства.

Л. В. Клименко проводить просвітницьку роботу серед дітей та молоді, направлену на запобігання злочинам, пов'язаним з торгівлею людьми. Сьогоднішня зустріч не стала винятком. Людмила Вікторівна розповіла першокурсникам про роботу поліції в цьому напрямку, про те, як у пошуках кращого життя чи роботи за кордоном не потрапити у тенета работорговців.









Коментарі