Поетичні читання "Емоції сьогодення"

Засідання літературної студії "Многогранник" розпочинає керівник Лемешко Лариса

Напередодні Дня Гідності та Свободи відбулось чергове засідання літературної студії "Многогранник". Свято відзначається на честь вшанування Революції Гідності – події в історії сучасної України, яка змінила життя багатьох українців, їхнє бачення світу і себе у ньому.
Своїм літературним доробком завітав поділитися до студії автор двох поетичних збірок Олександр Возик. Наймолодша учасниця літературної студії Ірина Якимчук здивувала присутніх глибиною та патріотизмом власних поетичних творів. Сучасну патріотичну поезію читали майбутня акторка Олександра Швидко, Антон Левицький, Ліза Мельник, Мар'яна Коптюх. Учасники волонтерського Потягу Єднання"Труханівська Січ" Косич Наталя та маленька берегиня Настуня Косич поділилися враженнями та емоціями від поїздки по містах України.

Своїм літературним доробком завітав поділитися до студії автор двох поетичних збірок Олександр Возик


Наймолодша учасниця літературної студії Ірина Якимчук здивувала присутніх глибиною та патріотизмом власних поетичних творів.

Сучасну патріотичну поезію читає майбутня акторка Олександра Швидко

Емоції душі Антона Левицького

Поетичні рядки Лізи Мельник глибоко бентежать душу

Власною манерою написання віршів зачаровує Мар'яна Коптюх

Учасники волонтерського Потягу Єднання"Труханівська Січ" Косич Наталя та маленька берегиня Настуня Косич поділилися враженнями та емоціями від поїздки по містах України 

Музичне вітання від Настуні

Коментарі