На камені Надій, в очікуванні Сонця


До бібліотеки завітали наші захисники - гості з військової частини № 3028, що базується у місті Калинівка. З нагоди 152-річчя з дня народження класика української літератури М. М. Коцюбинського в читальній залі бібліотеки відбувся літературний захід "На камені Надій, в очікуванні Сонця". Для військовослужбовців бібліотекарі підготували тематичну виставку, презентацію нових видань, музичні вітання та оглядову екскурсію по бібліотеці.

Завідувачка бібліотеки Вергун Ольга Миколаївна ознайомила гостей з історією бібліотеки, а також з новими творчими проектами , що пов'язані з творчістю великого гуманіста та Сонцелюба. Проекти "Стежка" , Міжнародний фестиваль оповідання М.Коцюбинського "Intermezzo", до яких долучились і працівники бібліотеки, зацікавили військових. 

Михайло Михайлович Коцюбинський — великий український письменник і громадський діяч, один із найпрогресивніших людей свого часу. Письменник-гуманіст, він посідає одне з чільних місць в історії української літератури. Письменник активно впливав на сучасне йому суспільне й культурне життя, а твори його вражають як актуальністю поставлених у них соціальних проблем, так і своєю художньою довершеністю.. Сповнені любові до людини, до всього прекрасного на землі, вони ще за життя письменника завоювали любов і визнання читачів не лише України, а й багатьох інших країн світу.




З цікавими фактами з життя та творчості Михайла Михайловича Коцюбинського ознайомила гостей бібліотекар Лемешко Лариса Василівна

Музичні вітання нашим військовим. "Баладу про тата" виконує Настуня Косич



Фото на згадку про зустріч. Фотограф - Настуня Косич

Коментарі