Психологічний тренінг "Казкотерапія"


16 квітня в приміщенні читального залу бібліотеки відбулась чергова зустріч з астропсихологом Кондратьєвим Ігорем Володимировичем. Тренінг "Казкотерапія" зібрав зацікавлених користувачів філії різного віку.
Кожна людина від народження і до самої старості оточена казками, міфами, байками, притчами. У кожного з нас є улюблені сюжети та персонажі і ті, які нам не подобаються. Часом ми самі не помічаємо, як глибоко казка проникає в наше повсякденне життя і який вплив робить на людину. Здавна знання і мудрість одного покоління передавалися іншим саме в казковій формі, адже так вони краще сприймаються і запам'ятовуються. Тому зовсім не дивно, що в рамках такої науки як психологія намагалися осмислити і структурувати знання про казки і про їх вплив на психіку людини. 

Світ сповнений чудес і таємниць, а сучасна людина закриває їх від себе. Пізнати себе та інших допоможе казкотерапія. Ігор Володимирович запропонував учасникам тренінгу шляхи пошуку себе через казку. Казкотерапія - це процес утворення зв'язку між казковими подіями та поведінкою в реальному житті. Це процес перенесення казкових смислів у реальність. 

Ігор Володимирович запропонував учасникам тренінгу шляхи пошуку себе через казку

Колективна та творча робота: написання сценарію казки та розподіл ролей казкових персонажів


Казкотерапія - це процес утворення зв'язку між казковими подіями та поведінкою в реальному житті. Це процес перенесення казкових смислів у реальність. 

Аналіз почуттів та емоцій, що заважають реалізації




Коментарі