Презентація студії "Многогранник"


Напередодні Міжнародного Дня рідної мови 19 лютого в читальній залі бібліотеки пройшло відкриття та презентація літературної студії "Многогранник". З нагоди свята до бібліотеки завітали шанувальники рідної мови, поети-аматори , учні 10-Е класу ЗОШ № 9, творчі особистості та зацікавлені користувачі філії. Привітати членів студії "Многогранник" прийшли відвідувачі народознавчого клубу "Калинонька". 

Захід пройшов в творчій, теплій та дружній атмосфері. Керівник літературної студії "Многогранник" Лемешко Лариса Василівна розпочала свято власним віршем "Рідна мова". Студентка Вінницького коледжу будівництва і архітектури Мельник Ліза декламувала власний вірш "Поет і Всесвіт", що зачепив за душу кожного із присутніх.

Возик Кирило читав вірші свого батька Олександра Возика зі збірки "Ще незабутий "Заповіт". Чайковська Маргарита декламувала вірші своєї улюбленої поетеси Ліни Костенко. Бранько Андрій пройнявся патріотичною поезією. В його виконанні звучать "Майданівські вірші". Ліричний вірш подарувала присутнім Катерина Надаховська. Талановита студентка Вінницького училища Культури і Мистецтв Швидко Олександра душевно та емоціійно декламувала власну поезію. Пісню на слова Івана Франка виконали учениці 10-Е класу ЗОШ № 9. Щирою та проникливою була поезія Манькової Ірини в авторському виконанні.

Привітати зібрання з презентацією літературної студії "Многогранник" прийшли члени народознавчого клубу "Калинонька". Керівник клубу "Калинонька" Гнатенко Лідія Федорівна ознайомила присутніх з традицією святкування "Масляної".

Керівник літературної студії "Многогранник" Лемешко Лариса Василівна
розпочала свято власним віршем "Рідна мова"


Студентка Вінницького коледжу будівництва і архітектури Мельник Ліза декламувала власний вірш "Поет і Всесвіт", що зачепив за душу кожного із присутніх

Возик Кирило читав вірші свого батька Олександра Возика зі збірки "Ще незабутий "Заповіт"


Чайковська Маргарита декламувала вірші своєї улюбленої поетеси Ліни Костенко

Бранько Андрій пройнявся патріотичною поезією. Звучать "Майданівські вірші"

Ліричний вірш від Катерини Надаховської


Студентка Вінницького училища Культури і Мистецтв Швидко Олександра декламує власну поезію

Пісня на слова Івана Франка у виконанні учениць 10-Е класу ЗОШ № 9

Щира та прониклива поезія Манькової Ірини

Поетичне слово Колоскової Лариси бентежить душу слухачів

Привітати зібрання з презентацією літературної студії "Многогранник" прийшли члени народознавчого клубу "Калинонька". Керівник клубу "Калинонька" Гнатенко Лідія Федорівна ознайомила присутніх з традицією святкування "Масляної"


Музичний дарунок від активної учасниці клубу "Калинонька" та мистецьких заходів філії Настуні Косич



Коментарі