Мелодія слова звучить

Ведучі літературно-музичного калейдоскопу "Мелодія слова звучить" Лариса Лемешко та Оксана Мельник відкривають свято 

Щоп'ятниці о 18.00 на площі ім.Тараса Шевченка для вінничан та гостей міста проходять масові заходи в рамках міського літературно-мистецького проекту "Шевченківські вечори".

26 червня творчу естафету підхопили міські бібліотеки-філії № 1, 5, 8 та 12, які запропонували до уваги присутніх поетично-музичний калейдоскоп "Мелодія слова звучить". В літературно-музичному святіі прийняли участь талановиті користувачі бібліотек №№ 1, 5, 8, та 12. Захід відбувся напередодні Дня Конституції України, який учасники свята як знані й відомі в місті майстри і діячі культури, так і молоді виконавці і присвятили рідній Україні та її талановитому народу, що так любив та оспівував Великий Кобзар.





Вірш Володимира Сосюри "Любіть Україну" читає Лауреат міжнародного конкурсу читців імені Т.Шевченка Кирницький Дмитро

До участі у святі долучилась відома вінницька поетеса, лауреат преміїї М. Коцюбинського, заступник редактора журнала "Вінницький край" Валентина Сторожук, яка декламувала власні нові поезіі.

Знаний у місті народний аматорський хор "Осіннні барви" під керівництвом Леоніда Олексійовича Луцишина подарував своїм шанувальникам та прихильникам зустріч з чудовою українською піснею

Пісню "Країна моя" виконує Анастасія Сензюк.

Наймолодша учасниця заходу Кухар Анастасія виконала пісню "Українка я маленька"


Талановиті та артистичні брати Олексій та Микола КИРИЛЮКИ також прийняли участь у святі. Вони виконали пісню "Україна моя - це пісні солов'їні"

Декламували вірш Т. Шевченка "Мені тринадцятий минало"

Пісня "Як у нас на Україні" у виконанні Іри Якимчук 




Пісню "Мамина сорочка" емоційно та щиро виконують Гончар Тетяна та Бродецька Діана

Марш на сопілці у виконанні Ярослави Слічної

Танець "Веселуха" виконують вихованці хореографічної студії академічного ансамблю пісні і танцю "Поділля" Вінницької обласної філармонії. Керівник Грішин Артем Сергійович



Завершив програму поетично-музичного калейдоскопу "Мелодія слова звучить" виступ колективу "Осінні барви"



Коментарі