Школа органічного землеробства. Семінар Євгена Пригаровського


7 березня 2015 року в приміщенні бібліотеки відбулось  чергове засідання клубу органічного землеробства. На запрошення організаторів клубу до Вінниці завітав відомий в Україні практик органічного землеробства з міста Чернігова  Євген Валерійович Пригаровський.

З 2000 року він на  практиці займається  органічним землеробством , вирощує органічний виноград, популяризатор та лектор Клубу Органічного землеробства, автор книг з органічного землеробства та виноградарства ("Грамотный интенсив в органическом земледелии"; "Умный виноградник"; "Органическое виноградарство"), засновник Клубної Школи "Інтенсивного органічного виноградарства, садівництва та овочівництва".

Євген Пригаровський  проводить семінар "Школа органічного землеробства, садівництва та виноградарства"

До уваги присутніх були представлені цікаві фотоматеріали та відеофільми


Прихильники природоподібного обробітку землі  на семінарі отримали безліч рекомендацій, практичних  порад та цікаву інформацію по органічному землеробству та садівництву

З початком весни теоретичні заняття в клубі органічного землеробства закінчуються , тому останнє  заняття було тривалим і доволі продуктивним.Ціікава практична інформація та розповідь фахівця й практика екологічно чистої продукції  тривала протягом 6 годин, що збігли непомітно.
Бажаємо гарних і щедрих врожаїів на рідній землі!
До нових зустрічей на заняттях клубу органічного землеробства .









Коментарі