Зустріч з психологом


Сьогодні в приміщенні бібліотеки відбулась зустріч студентів Вінницького коледжу архітектури та будівництва з психологом Сергієнко Наталією Віталіївною. Майбутні будівельники отримали практичний досвід спілкування з фахівцем який досконало володіє методикою формування міжособистих відносин.
Студенти охоче приймали участь у практичних заняттях. Необхідно було переказати інформацію по ланцюжку шостій особі. В процессі передачі інформація від першої до шостої особи дуже змінилася. Молодь усвідомила, як з нічого виникають непорозуміння та конфліктні сітуації. Вчилися уникати конфліктів.

Оволодіння культурою спілкування дає змогу уникнути конфліктів, пригніченого стану, вдосконалити своє мистецтво комунікативної поведінки, правильно висловлювати власні думки, відстоювати свою позицію, що сприяє суспільному успіху, максимальній реалізації особистості. Уміння контролювати свої емоції та бажання є необхідною умовою суспільного успіхуі для сучасної людини, що безпосередньо проявляється, у міжособистісному спілкуванні.

Практичне заняття № 1. Необхідно було переказати інформацію по ланцюжку шостій особі. В процессі передачі інформація від першої до шостої особи дуже змінилася


Практичне заняття № 2. Необхідно мовчки не спілкуясь , тримаючись вдвох за один фломастер придумати, намалювати та підписати малюнок



Наталя Віталіївна демонструє малюнки студентів та аналізує їх виконання

Коментарі