Кращий бібліотечний фен-шуй у нас!


Сьогодні в читальному залі центральної міської бібліотеки відбулась церемонія нагородження колективу нашої книгозбірні як переможця Всеукраїнського конкурсу «Бібліотечний Фен-Шуй». Його організаторами виступили Українська бібліотечна асоціація (УБА) і проект «Бібліоміст». Мета конкурсу — підтримка тих бібліотек, які розробляють власний неповторний стиль та створюють затишні й привітні умови для своїх читачів.

Вітальне слово виголосила Тетяна Іванівна Міщан, головний спеціаліст департаменту культури міської ради. Вона нагадала присутнім, що у конкурсі наша бібліотека була визнана найкращою в значній мірі завдяки департаменту культури. Літом, за особистого сприяння директора департаменту Ірини Володимирівни Френкель, бібліотеку було обрано для реалізації проекту «Арт-інтервенція-2». Вінницький художник Олександр Нікітюк «оживив» непривабливу стіну будівлі, перетворивши її за допомогою фарби, пензля та власного таланту в книжкову полицю. Тепер — це родзинка бібліотеки, яка і стала головним аргументом у визначенні переможця конкурсу «Бібліотечний Фен-Шуй».

Звичайно, окрім фотографії незвичного арт-об'єкту на конкурс було запропоновано фотографії ще декількох незвичних дизайнерських витворів, які роблять інтер'єр бібліотеки неповторним та впізнаваним.

Регіональнй представник проекту «Бібліоміст» у Віницькій області Оксана Бондар подякувала колективу бібліотеки за плідну роботу. Вона вручила завідувачці бібліотеки Ользі Миколаївні Вергун кубок першості та комплект книг.


Виробнича нарада у читальному залі центральної міської бібліотеки. Директор Вінницької міської бібліотечної мережі Володимир Володимирович Малінін оголошує приємну новину - ми переможці конкурсу!

Виступає головний спеціаліст департаменту культури Тетяна Іванівна Міщан

Регіональнй представник проекту «Бібліоміст» у Віницькій області Оксана Бондар зачитує сертифікат переможця

Оксана Бондар вручає завідувачці бібліотеки Ользі Миколаївні Вергун кубок першості

Коментарі