Виставка Музею Повітряних Сил Збройних Сил України

З 19 по 26 січня 2024 року читальний зал нашої філії перетворився на музейний простір, де впродовж тижня  відбувалась  виставка Музею Повітряних Сил Збройних Сил України, що була приурочена до 105-тої річниці Дня Соборності України.

Також бібліотекарі підготували для молоді  різноманітні заходи: презентації книжкових виставок "Соборнііість українського духу", "Україна і українці" та провели  історичний калейдоскоп "День Соборності України: відродження нації".

До уваги відвідувачів експозиції  були представлені зразки льотної амуніції, макетів військової техніки та озброєння авіації, зенітних ракетних військ та радіотехнічних військ Повітряних Сил Збройних Сил України, уламки знищених нашими військовослужбовцями російських ракет, безпілотників та інших засобів повітряного нападу з якими могли ознайомитись всі охочі. Під час виставки, старший науковий співробітник Музею Поденний Віктор Іванович та молодший науковий співробтіник Іскандаров Ренат Ільшатович провели «уроки мужності» для учнів 5-11 класів ліцею № 9 та розповіли про сучасних героїв, захисників Незалежності і Соборності України.


  
























Коментарі