Мандрівна виставка "Пам'ятки України"

4 липня в читальній залі бібліотеки відбулось відкриття мандрівної фотовиставки "Пам'ятки України"  - фотографій, що перемогли у конкурсі «Вікі любить пам’ятки» у 2017-2018 рр..
У 2017-2018 рр. громадська організація «Вікімедіа Україна» вчергове провела українську частину масштабних фотоконкурсів, метою яких є отримання фотографій усіх пам’яток культурної та природної спадщини України під вільною ліцензією та ілюстрування ними Вікіпедії – вільної енциклопедії, яку щодня переглядають мільйони користувачів з усього світу. На виставці представлені роботи і вінницьких фотографів.

На виставці представлені  фото, що стали переможцями у номінаціях «Найкраще фото конкурсу» за два останні роки, а також фото, що перемогли у спецномінації «Єврейська спадщина». Всього у виставці представлено 28 світлин 12 авторів – як професіоналів, так і аматорів. Вінниця – вже восьма зупинка мандрівної виставки. Раніше її бачили у Києві, Старобільську, Лисичанську, Покровському, Хмельницьку , Херсоні та Миколаєві.













Коментарі