Позбутися непотрібних речей

Часто буває, що пора навести лад не лише в кімнаті, а й у своїх думках і заодно позбутися декількох кілограмів та перебороти свої страхи. Ми прив’язуємося до речей і думок, які збирали багато років, і просто не помічаємо, як вони висять на нас вантажем, заважаючи рухатися вперед. Єдине рішення в даній ситуації – позбутися непотрібних речей, думок, страхів.


Велика частина цих «речей» дійсно корисна. Але ... деякі з них незмінно тягнуть нас назад. Деякі - це емоційне сміття, породжене складними моментами нашого минулого. Деякі - не більше ніж порожні переконання, до яких ми приклеїлися без будь-яких очевидних причин. А деякі виявляються не більш, ніж негативними і саморуйнівними звичками і страхами.


 Звільнивши своє життя від  непотрібних речей, Ви відчуєте прилив щастя і задоволення.



1. Відмовтеся від негативного мислення.

Думки, повні песимізму, і негативний погляд на життя накривають ваше життя темною аурою, що пронизує усі ваші вчинки. Це дуже небезпечний і темний шлях, по якому не варто йти. Знайте - ваші думки безпосередньо впливають на світ навколо вас



2.Відмовтеся від звички тримати зло на людей.

Затамувавши зло на когось, ви шкодите власному серцю. Буквально. Якщо ви не вмієте вибачати і забувати, це неодмінно рано чи пізно вкрай негативно позначається на вашому здоров'ї. Результати наукових досліджень показують чіткий зв'язок між негативними емоціями, такими, як гнів або образа, і підвищеною вірогідністю виникнення інфарктів і інсультів



3. Відмовтеся від звички відкладати все на завтра.

За допомогою цієї звички ваша лінива підсвідомість всього лише намагається позбавити вас необхідності працювати, не даючи вам робити що-небудь важливе. Спробуйте ловити вашу підсвідомість на гарячому, і протистояти їй, примушуючи себе виконати хоча б частину того, що ви повинні були зробити. Ну, а потім вам буде куди простіше виконати всі ці завдання, адже найважче - це почати.



4. Перестаньте проживати життя очікуваннями інших людей

Занадто багато людей живуть життям, яке їм не належить. Вони живуть своїм життям у відповідності з тим, що інші вважають кращим для них, вони роблять те, що від них очікують їхні батьки, друзі, вчителі, уряд і суспільство. Вони ігнорують свій внутрішній голос, внутрішнє покликання. Вони настільки зайняті реалізацією очікувань інших людей, що втрачають контроль над своїм життям. Вони забувають, що приносить їм щастя, чого вони хочуть насправді… і в кінцевому підсумку, вони забувають про себе.






5. Відмовтеся від зайвих речей.

Дуже часто ми занадто прив'язуємося до речей і дрібничок - настільки, що захаращуємо наш будинок і наше життя купами непотрібних і дуже непотрібних об'єктів.
Роздайте їх тому, кому вони потрібніші, та звільніть ваш будинок і робоче місце.



6. Перестаньте чинити опір змінам

Зміни — це нормально, вони необхідні, щоби рухатися з пункту А в пункт Б. Зміни допомагають покращувати і наше життя, і життя оточуючих.



7. Звільніться від потреби справляти враження на інших.

Перестаньте прикидатися і бути тим, ким Ви не є насправді. Зніміть маску, прийміть і полюбіть своє справжнє Я.



8. Звільніться від страхів.

Страх - це всього лише ілюзія, його не існує, Ви його створили. Все це в Вашому розумі. Змініть своє внутрішнє ставлення, і все встане на свої місця.


9. Упередження

Упередження гальмують нас. Це обмежує наші можливості і перешкоджає виконанню наших бажань. Потрібно позбутися від них.


10. Припиніть скаржитися

Звільніться від постійної потреби скаржитися на безліч речей: людей, ситуації, події, які роблять вас нещасними, сумними і пригніченими. Ніхто не може зробити вас нещасними, ніяка ситуація не може вас засмутити.



Коментарі