В любові нам вічність дається


У кожного народу, як стверджує одна романтична сага, є два береги. Від одного людина відпливає, а до іншого неодмінно причалює. На нашій життєвій дорозі зустрічаємо чимало берегів, не менш значних: "Берег надії, юності, кохання". І де б не зупинялася людина, їй завжди світитиме, зігріватиме, допомагатиме перебороти незгоди берег кохання.

До Дня Святого Валентина в приміщенні бібліотеки відбулась презентація книжкової виставки "В любові нам вічність дається", на яку було запрошено студентів Вінницького коледжу будівництва і архітектури (ВКБіА КНУБА) та майстер-клас з виготовлення особливої "валентинки". Купувати листівки до 14 лютого - Дня всіх закоханих- зовсім нецікаво. Набагато веселіше виявити трохи фантазії та створити унікальну валентинку, яка приємно здивує і надовго запам'ятається людині, що її отримає. Майстер-клас з виготовлення "валентинки" для членів клубу "Цікаве дозвілля" та всіх охочих провела керівник гуртків ОЦТТУМ Людмила Ужун.






Майстер-клас з виготовлення "валентинки" для членів клубу "Цікаве дозвілля" та всіх охочих провела керівник гуртків ОЦТТУМ Людмила Ужун







Коментарі