Читаю сама - рекомендую усім



Приєднуюсь до флешмобу "Читаю сама – рекомендую усім". Під час карантину з’явився час і можливість перечитувати улюблені книги, ознайомитись з новими виданнями, зайнятись самоосвітою. Із задоволенням прочитала книгу Брайана Трейсі "Зроби це зараз". Книга відомого фахівця у сфері особистісного розвитку перекладена 40 мовами та стала бестселером у сорока п’яти країнах світу.
Ми живемо у шаленому ритмі. Для всіх справ часу ніколи не буває досить. Автор книги стверджує, що можна навчитись контролювати свій час та життя, лише змінивши спосіб мислення, роботи і того, як даєте собі раду з нескінченною щоденною навалою обов’язків. Головне – навчитись правильно планувати свій час та організувати роботу, концентрувати увагу на найголовніших задачах, прагнути досягти найкращих результатів у всіх справах, визначити пріоритети, не лінуватися та взяти за правило доводити все розпочате до кінця.

Автор пропонує читачам двадцять одне правило побудови успішного та щасливого життя, в якому вистачає часу і на продуктивну працю, і на відпочинок, і на власні хобі. Книга “Зроби це зараз. 21 чудовий спосіб зробити більше за менший час” відрізняється високою концентрацією корисних порад і рекомендацій – тут немає ліричних та філософських відступів – весь матеріал чітко структурований та виключно по справі.

Коментарі