Я, конечно, вернусь...


"Я, конечно, вернусь..." - під такою назвою сьогодні в бібліотеці відбувся літературно-музичний захід, присвячений творчості Володимира Висоцького. 25 січня видатному, а точніше, культовому радянському актору, співаку і поетові, класику жанру авторської пісні, автору низки прозаїчних творів, виповнилося б 80 років. Цілі покоління виросли на музиці Висоцького, який прославився виконанням своїх авторських пісень під акустичну гітару.

Творчість цієї людини вплинула на багатьох людей, змусивши їх задуматися над дійсністю. Мабуть, багато людей старшого покоління добре пам'ятають часи, коли через сувору цензуру записи концертів Висоцького розповсюджувалися майже виключно на магнітоальбомах, адже він підіймав цілу низку заборонених тем, через що і сам багато в чому був під забороною. 

На захід ми запросили учнів 9-А класу школи № 8 - членів інформаційної групи шкільної бібліотеки, та відвідувачів нашої бібліотеки. Молодь підготувала літературно-музичну програму за його творами. Учасники заходу читали улюблену поезію Володимира Висоцького та виконували його пісні.












Коментарі