Міжнародний фестиваль оповідання "Intermezzo"


22-24 травня в Вінниці проходив перший Міжнародний фестиваль оповідання "Intermezzo ". Фестиваль присвячений постаті видатного українського письменника та громадського діяча Михайла Коцюбинського та 150-й річниці від дня народження.Оповідання письменника становлять справжню скарбницю світової літератури, інтегруючи українську культуру в контекст європейського модернізму.

Учасниками фестивалю стали понад 50 українських і європейських митців. Майданчиками для спілкування стали музей-садиба Михайла Коцюбинського, центральні площі міста, кінотеатр "Родина", галереї, книгарні. Однією із локацій фестивалю стала наша філія №1 - найстаріша бібліотека міста, яка понад 50 років розташовувалась в садибі Михайла Коцюбинського.

1- й день фестивалю в приміщенні бібліотеки видався цікавим, насиченим зустрічами, спілкуванням, творчими відкриттями.

Учасники фестивалю письменники Балабко Олександр Васильович (лауреат державної премії імені Івана Франка) та Ростислав Чопик

Головний координатор міжнародного фестивалю Олександр Вешелені зустрічає учасників в інфо-центрі

Дмитро Сухолиткий-Собчук відповідальний та ведучий сценарного інкубатора TERRARIUM

Директор фестивалю Ірина Вікирчак з учасниками фестивалю та волонтерами

Гості у захваті від мистецтва та творчості Лілії Тєпляєвої



Учасники дискусії "Повернення до малого: від роману до оповідання" відомі українські письменниці та чарівні пані Вікторія Гранецька, Галина Вдовиченко, Наталка Доляк. Модератор Богдан Коломійчук.


Коментарі